Despre noi

Firma noastra SC.ASIM.SRL din JUD MURES este specializata in constructii de saline artificiale, cabine sauna salina, cabina salina si cabina sauna.

Atasat va prezentam o gama variata de tipuri de saline, produse de calitate destinate salinei, componentele salinei, accesorii, tehnologii si echipamente care materializandu-se intr-o salina unica schimba radical confortul Dumneavoastra, perceptia prietenilor, partenerilor sau a clienţilor Dumneavoastra despre petrecerea timpului liber, sanatate si relaxare.

Puteti alege dintr-o gama larga de produse si accesorii pentru salina cum ar fi: cabina salina, infrasauna salina,bio sauna salina, aroma sauna salina, echipamente pentru salina , seturi de accesorii de lux, iluminari ambientale cu Leduri benefice pentru Chromotherapie precum si alte elemente de wellness.

Salinele noastre personalizate dupa dorintele si necesitatile fiecarui client se adreseaza atat persoanelor fizice exigente, orientate catre calitate, confort si eficienta, cat si centrelor publice/comerciale, aquaparcurilor, centrelor de infrumusetare, wellness si SPA (hotel-spa, medical-spa, day-spa), pensiunilor si hotelurilor, corporatiilor cu centru privat de SPA,gradinite.

Suntem o echipa tanara,dinamica si bine motivata, experimentata in materie de saline,interesati sa solutionam problemele Dvs cu promptitudine si cu un back-ground solid de cunostinte.
Constatam cu bucurie, ca pe zi ce trece apar Clienti Exigenti, Pretentiosi si informati, care stiu foarte bine ce vor de la o salina si au cunostinte adecvate sa foloseasca salina, utilizatori care cauta produse deosebite, personalizate, de calitate.

Aveti un spatiu pentru salina? Aveti idei? Doriti sfaturi? Suntem aici pentru dumneavaoastra.

Rolul nostru este sa va consiliem de la proiectarea pana la amplasarea si punerea in functiune a salinei si a altor elemente de wellness. Noua ne place ceea ce facem si asta

dorim sa transmitem si Dumneavoastra print-un produs perfect, personalizat!

! OFERIM SERVICII DE CONSULTANTA IN CONSTRUIREA UNEI SALINE :

– stabilirea necesitatii unor lucrari de consolidare a cladirii, verificare suprafata, montarea salinei (existenta de retele electrice.
– alegerea modelului de salina (marime, forma, culoare) ce se potriveste cel mai bine spatiului alocat, conditiilor de mediu
– alegerea optima a echipamentelor – sistem de aerisire – dupa caracteristicile lor si in functie de volumul salinei, pentru eficienta si realizarea unei economii a
sistemului
– calcularea bugetului de functionare al salinei in functie de alegerile facute impreuna cu beneficiarul