Cum te ajuta terapia cu sare

Astmul afecteaza din ce in ce mai multe persoane, din cauza poluarii care creste pe zi ce trece, a animalelor pe care le ai in casa, a polenului si a prafului. Specialistii in homeopatie, naturistii, cei care practica yoga, acupunctura sau presupunctura, toti incerca sa amelioreze efectele astmului, dar una dintre cele mai bune metode se dovedeste a fi terapia cu sare.

Potrivit Body and Soul, stand intr-o camera plina cu sare in mod periodic, intr-o salina, poti scapa de afectiunile respiratorii, dar si de alte probleme precum eczemele, dermatita si psoriasisul. Sarea te calmeaza si iti da o stare de somnolenta, scapandu-te si de alergii.

Incearca de cateva ori in decursul unui an sa ajungi la o salina si sa inspiri acel aer cu adevarat tamaduitor. Exista si spa-uri care ofera tratamente cu sare, dupa cum explica Avi Hershco, proprietarul uneia din Sydney, unde sarea este sparta in particule extrem de mici cu ajutorul unor aparate, astfel incat sa se imite exact mediul dintr-o salina.

Aceste particule vor intra in plamani si vor absorbi bacterii, vor lupta cu infectiile si vor preveni acumularile de mucus, astfel incat sa fie mentinute libere caile respiratorii. In Australia, de exemplu, o sedinta de 45 de minute costa in jur de 40 de dolari.

Sursa http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/terapii/cum-te-ajuta-terapia-cu-sare-1127109

Tagged with: